Så fucking roligt

Kolla in en skitgrym video o låt, asså så grymt det passar in. Black Mamba skickade länken o ja skrattade ihjäl mig, MÅSTE SES!!!


Semi-lyckad dag

God kväll kära läsare.
Måndagen börjar komma mot sitt slut, ja sitter hemma o skriver lite på min c uppsats som ni kan se ;)
Dagen har varit ganska vanlig, men uppdelad. förmiddagen bestod av plugg och buffe på neelys med mike. Innan jag gick till biblan gick jag förbi svenska spel grejen i maxibyggnaden. Hehe de va så att jag hade vunnit på oddset o skulle hämta ut min vinst på 207 kr. Hmm så funny, de är så att jag kör en pezzo 207 o vann 207, kopplinge eller inte så va ja riktigt nöjd med vinsten då ja bara satsat 20 kr.


När ja var i bilban o pluggade, hittade jag lite extra tid o testade imacens photoboth. Bilder kommer o de va faktist bra kvalite.


Sen kom jag hem o somnade som vanligt. Jag vaknade o sen gick för att sepla basket. Träningen var rolig o relativ jobbig. Nu sitter jag hemma o pluggar o ska snart lägga mig, har inlämning imon nått med min c-uppsats i inofmratik.
De va min vanliga måndag, vi hörs/PEACE

Basket i Helsingborg

I lördags va jag Mike o fem andra o kollade på Basketmatch, helsingborg mot Gothia. Det vinnande laget var Helsingborg, men gothia var inte långt ifrån. Helsingborg hade starka spelare under korg o gjorde lätta poäng i början av matchen. Men det unga gothia kom igen i trejde o ledde tack vare några treor och snabba uppsspel. Matchen var helt ok o får en 3 av 5. På vägen hem stannade vi på väla, där emeli,linda,jens,micke,mike och gurra åt potatis med köttbullar. Jag matstrejkade, inte en chans att ja betalar för sån mat, istället blev det en semla, min andra i år;)
På vägen hem utanför ängelholm började det snöa rejält,. vägen var full me snö o de va typ omöjligt att se mer än 10 meter framför sig.
Vi kom hem vid 7-8, de va meningen att jag skulle plugga men orkade inte. istället ringde matija o vi stack tillsammans med mike till morfars. På morfars träffade vi några kompisar som vi oxå spenderade hela kvällen med. De va roligt men ja va så fucking trött. Vi kom hem 3 o ja somnade direkt.
Asså de va fan en jobbig lördag, o ja pallar inte göra den mer intressant, läs inklägget eller kolla bara på klippet.


Uppvärmingen, klipp från matchen kommer senare då det tog så jävla lång tid att ladda upp det försa klippet...

Mr Bullshit is back in the game

Igår satt ja i högskolebiblan o pluggade på min c uppsats. helt plötsligt ringer min mobil, ett okänt nummer vem fan kan de vara tänker jag. Jag svara som vanligt, o det visar sig vara nån tant som säljer nån prenumenation av någon mattidning.
Ja ba fan, hur ska ja slingra mig undan detta, min första tanke va lägg på, men ja ville inte vara oartig. Hon fortsätter babla om tidningen o ja får inte säga ett enda ord. Nått med att nån idjutkock köpt tidning o älskat maträtterna.
Ja va tvungen att få henne att hålla käften, för jag kommer inte köpa tidningen o hon slösa på min tid. Så ja avbryter o säger: Asså tyvär, men det är så att ja är en elitidrottsman som tränar väldigt mycket och följer en speciell diet från coach. Just nu passar det inte då ja tränar förfullt. Hon ba: Ja förstår, de e jätteviktigt med kost när man tränar, men tack för din tid, hej då!!
Saken e den, ja tränar inte på elitnivå, ja äter inte nått speciellt, utan de va ba nått ja bullshitade om.. HAHAHA

Jabbaeockeez

Dans o musik, de e allt ja har att säga!!!
Asså vilken galning, läs nedan så fattar ni

Kolls vad jag hittade när ja läste hallandsposten:

Körde i 200 förbi Sannarpsgymnasiet

Halmstad Knarkpåverkad och rädd för att få stryk av polisen. Så förklarar en 52-åring sin galna bilfärd när han flydde i 200 kilometer i timmen i somras.

Mannen stod på en parkering när en polispatrull kom körande. Han blev stressad och satte sig i sin BMW för att fly från platsen.

Beteendet gjorde så klart poliserna nyfikna och nu inleddes en jakt i vilda hastigheter längs Österängsgatan, Snöstorpsvägen, Maratonvägen, Carl Kuylenstiernas väg, över Växjövägen och vidare förbi Sannarpsgymnasiet. Där var bilen uppe i 200 kilometer i timmen efter att ha passerat igenom korsningen vid Växjövägen på rött ljus i 140. Sträckan utanför skolan är begränsad till 30.

Poliserna som följde efter 52-åringen betraktar det som ett rent under att ingen annan människa kom till skada. Inte ens gjutna farthinder utanför gymnasiet hejdade mannen,. I stället fortsatte han vidare mot Furet, genom flera korsningar i lika hög hastighet som tidigare. Vidare via Furuvägen upp till Norra infartsleden, genom rondellen nedanför Kärleken, ned till Sperlingsholmsvägen där han först höll på att köra på en cyklist och sedan brakade in i en trädgård.

52-åringen sprang sedan ifrån platsen, men kunde gripas utan nämnvärda problem bara 100 meter bort.

Mannen var påverkad av amfetamin och hade också mer knark i bilen. Han säger i förhören att bilen var lånad och att han inte har en aning om plastpåsarna med olagligt innehåll.

Varken polis eller åklagare tror särskilt mycket på hans förklaringar och det leder nu till att han åtalas för grov vårdslöshet i trafik, rattfylleri, narkotikabrott och grov olovlig körning. Mannen påstår att han var rädd för polisen, att han trodde att han skulle åka på stryk om de såg honom.

”Med mitt brottsregister stannar man inte” förklarade han flykten i polisförhöret.

Mannen nekar till att ha kört fullt så vårdslöst som det beskrivs. Han tror inte på polisens uppgifter om hastigheterna och säger att han inte sett någon av alla de trafikanter som var i fara under färden. 52-åringen avslutar förhöret med att fråga varför poliserna ljuger om uppgifterna att en man på cykel var tvungen att slänga sig undan för att klara sig.

”Jag har inte sett någon cyklist”.

Källa: hallandspsten o författare Jan Stohr 

 


Rolig låt o video

Sitter hemma o smälter maten. De finns inte mycket att göra, så de blir lite youtubing. Som vanligt lyssnar man på musik. En låt som ja nästan alltid lyssnar på är mibolni telefon, asså han med harmonika är grym, som en riktigt rockstar.Sen är det alltid lite cigo musik som gäller, här är det en vanlig cigounge som sjunger som en stjärna. LYSSNA jag lovar ungen är grym ;)
Så trött...

Alo personer från sverige aaaaa pap*

Nu sitter jag o lyssnar på musik o försöker återhämta mig från igår. Asså så fucking trött ja är...........
Nu till det roliga med igår, förfest hos Mike o Emelies o Peeeters ställe, sjukt roligt. Varför undrar ni, jo de är så att hag träffade en ny drinking buddy ;) Haha så roligt men de e faktist en hamster. hahaha asså den drack från min drink när ja matade den med sugröret.... hoppas polarn tog de lugnt med hjulet sen, o föröskte åtminstone springa rakt så den inte ramla ur hjulet..hahaha
De bästa är sen att Black Mamba hör av sig o säger att han var tvungen att se hur de gick med hamstern då nån ville veta om den övelevt en sjukt rolig dryckar kväll med Mackan. hehe so funny
Sen bar det iväg in till stan me taxi, o självklart fixa Mackan allt. Tänka er en full taxi från högskolan till stan för bara 60 kr o de va ingen sarttaxxi, asså ja e fan hur grym som helst :):)
Sen var det gamla vanliga mårtenssons o de va sjukt roligt, mycket folk o mycket gamla vänner. Sen va de makdonalds o där fick vi special tratment, så gott med fa heter det, potatis som e långa fan.... me dipp... sen gick ja hem då matija snodde min skjuts hem,eller tog sista platsen. men de va oki ja han nyktra till på vägen hem.
Thats it for this day, ska chilla vidare
PEACE

Superstädning...

Asså ja har tagit de lugnt o chillat i en vecka, asså ja har fan inte gjort något. Därför bestämde jag mig för att städa åp söndagen o rensa bort onödiga saker. Asså ja slängde nog bort 5 kilo papper o böcker, dessutom cirka 20 cd skivor som va kassa eller bara gamla. Ne nu tar jag tag i allt o idag var jag faktist i skolan o hade handledning, har äntligen börjat på min andra c-uppsats i informatiken ;)

Här kommer lite bilder,inte en utan fler då det va riktigt kaos ;)

Dagens sportswear

Nästan alla som bloggar, bloggar om mode eller nått annat.. Därför ska jag ha ett inlägg med sportrelaterat mode eller nått.
Så här kommer lite stuff. Två bilder o inget mer. Jag har nästan ingen koll på var ja köpt grejerna eller vad dem kostar, därför gissar jag mig fram. De är nog första i sista gången ja har liknande tema på min blogg ;)Allt som jag har på mig kommer från everlast, typ det största märket inom boxning. Jag har ingen aning var ja köpt dessa men tror att både byxa o tröja går på 300-400 kronor


Ett måste, adidas senakers. De är köpta på intersport för 2-3 år sen för cirka 600kr o de är skit sköna ;)

Jag pissar på växthuseffekten o allt som har med miljön att göra!!!

Asså ja har försökt vara miljömedveten o börjat blandannat att gå o cykla. Men nu jävlar skiter ja i allt sånt. Asså de är så jävla kallt att cykla att det inte ens är värt det. Jag tar hellre bilen till tex träningen för att slippa frysa o ja kommer hem snabbare. En sak som är bra med att ja tar bilen till träningen eller annat är att ja bidrar till växthuseffekten o på så sätt värms planten. Detta gör att jag kanske slipper dessa jävla kalla nätter o kan njuta av att det blir 5 grader värmare. Om ja inte hinner uppleva det så hoppas jag att mina barn kan njuta av den globala uppvärmningen, så ja slipper köra runt dem fram tills de har körkort ;)

Om någon har nått emot detta så skriv gärna, saken är den att ja skiter i vad ni tycker jag kommer ta bilen till allt möjligt. Men skriv gärna så kanske det finns någon läsare som bryr sig, men ja skiter totalt i vad ni har att säga ;)

PEACE

WC Handboll i Kroatien över, Kroatien tvåa o Frankrike 1.

Best players of WC 2009
Best players of WC 2009

The best 7 players of the World Championship chosen

Igor Vori declared as the MVP of the WC
Although all of these selections are mostly subjective, we can say that the best seven players of the World Championship are:

GOALKEEPER: Omeyer (France)

PIVOT: Vori (Croatia)

LEFT WING: Guigou (France)

RIGHT WING: Cupic (Croatia)

LEFT OUTSIDE: Lackovic (Croatia)

MIDDLE OUTSIDE: Karabatic (France)

RIGHT OUTSIDE: M. Lijewski (Poland)

As the most valuable player of the World Championship is declared Igor Vori (Croatia), the best scorer is Kiril Lazarov (Macedonia) with 92 goals, and the best goalkeeper is Omeyer (France).


En vanlig lördag

Hej smotz

Ja får väl börja med att jag hämtade michal från tågstation, kille kom hem från semester i italien. Vi åkte hem till honom o snackade lite o kollade på bilder. Vi bestämde oss för att fixa lite alkohol o ringa black mamba så vi kunde köra igång lördagskvällen.......

Fuck va allt e boring, men vi drack lite rom med cola o de va faktist gott, not. Sen gick vi in till stan o did our thing dvs fulade runt o hade roligt som vanligt. Ja lyckades smyga mig in på morfars före alla i kön, då ja va i t-shirt o låtsades ha min jacka inne hos polarna, mackan e fan bäst!!!

Sen va da samma gammal skit, mårtensson, gastons o sen makdonalds. För första gången på länge hade vi inte skjuts hem.. Black mamba o Mike fick LÅNA cyklar hem, meadn ja gick hela vägen hem till andersberg. Nu tror ni att ja e galen men de va faktist nice. Lyssnade på några lugna makedonska låtar o ja njöt av den långa o kalla kvällspromenade, o ja ska ba säga att ja va inte så full ;)

Ja får väl vara glad att jag slapp se nya bilder på facebook efter en lördagskväll ;)

RSS 2.0