The Hardest Thing - 2009 Toses NYA ALBUM!!!!!!!!

Igår var det premiär för TOSE PROESKIS engelska album som han jobbade på innan han dog. ASSÅ de finns så bra låtar, både på engelska o italienska..
Här kommer några smakprov, lyssna ja lovar dem är bra....


Här har vi den italienska låten aria.....


Den här är grym, Dont hurt the ones that you loveDenna har mest besöka o är nog den bästa låten........GUILTY

GratisMode

Hejsan!
Kolla in en cool modesida, eller de e inte bara mode utan allt möjligt. Passar både killar o tjejer!!!
Kolla in sidan http://www.gratismode.se/?c=40845

Lazy

Tjena!
Jag pallar inte blogga...
Många vill att ja ska blogga o skriva om dem, jag vill blogga men har inegen aning vad ja ska skriva om. Därför får ni skriva själva. Lägg in va ni vill o kommentera skiten ur detta inlägg. Gör ni inte det så blir Mackan arg o ni vet inte vad som händer när Mackan blir arg!!! AAAAARRRRRRRRRRRGHHHHHHHHH

Plugga, de e ren filosofi

Jag sitte hemma o skriver en skittråkig hemtetna i informatik Current Issues in Design. De roliga med kursen är att litteraturen är från 70-talet o d e ju inte så current???

Nu till de viktiga, asså ja kanske har koncentrationssvårigheter när det gäller att plugga, eller kan de vara så att de bara är så jävla tråkigt o ointressant. Inte nog med det, läraren är fan en liten hobbit/dvärg, liten ful jävel Dessutom gillar han nog inte utlänningar, kanske för att vi alltid skrattar åt honom, hahaha fucking idjut.

Ne nu tillbaks till filosofi o annat, asså ja kan nog skriva hur mycket som helst på bloggen o msn, men när ja ska plugga så går det hur fucking segt som helst. En idjut som ser dator för första gången skriver snabbare än mig. Dessutom gör jag allt annat för att inte plugga, skriver på msn,lyssnar på musik, bloggar allt bara för att inte plugga, ajajajajajaja

Skärpning Mackan, jag måste hitta den svenska plugghesten i mig o börja plugga.
så PEACE nu måste jag plugga, eller inte, vi får se ;)

Trött, bakfull, Sömnig eller Idjut????

Hejs svejs leverface ;)

Sitter hemma o lyssnar på musik o chillar. Asså Fredagen och lördagen va fan riktigt nice. Jag trodde inte att man skulle kunna träffa på så mycket folk på två dagar, de va sjukt nice ;)
Fredan va helt sista sec planering,aaa pap* asså ja o Black Mamba mfl va i skolan till 6 o sen så gick vi båda hem åt o sen stack vi till Morfars. Vi va där tidigt så vi började spela kort om en omgång dricka. Därefeter kom folk vi mingla o allt va roligt o alla aaaa pap* orkar fan inte skriva.........
Lördagen va lite extra craazy för då var de förfest hos Nikola, skit va de va nice. De va mycket folk som kom o gick o gick o kom. Några va juggar så de gick på jugge fest sen medan vi andra hamnade i stan. Ja va lite extra speciel för jag va nog inne överallt, stämplar överallt o ja va fan helt galen..... De va nog mest folk inne på mårtenssonsnsnsns o de va skitkul o sen fick ja o Magda skjuts av Michal. Ja deckade så fort jag kom, asså under hela veckan vakande jag kl8 o somnade 1, plus basket mån-fredag 7-9.
Asså ja förösker blogga men det går inte,100000 pers skriver på msn o alla skickar videos att kolla på, har typ 20 flikar uppe. Nu orkar ja inte mer, men bilder från fre o lördag finns, men ja vet inte var så fråga runt.

Dagen efter snackade Mackan o Black Mamba, då dök "ordet" mi casa es su casa, o då drog matija denna : moja casa tvoja casa :) hoppas ni fattar annars hitta nån som fattar så fattar ni, oki fattar ni nu?


Detta e en bra video som är bra.....

Nu ska Mackan spå framtiden

Jaså Mackan han ska spå framtiden....
För de första vad e framtiden för nått?? De finns ju en gåta som ja o Black Mamba diskuterade kring. Om en sten faller i en krater på Månen, hörs det då? eller om ett träd faller i skogen o ingen är där, ger de ifrån sig ett ljud? asså såna frågor o framtiden är skrämmande......

Vad finns de mer att säga om framtiden, jag kommer förhoppningsvis ha min utbildning avklarad så ja slipper allt pluggande o tråkiga timmar i skolan. Kommer säkert ha ett soft jobb o chilla vid årets slut.

Asså de här med ekonomin suger kuk, jävla monkey bush är fan de dummaste jäveln som valts till President. Kom igen CIA, FBI o alla andra idjuter spåra min blogg o visa världen vem som e grymmast, Juste Mackan borde bli president. Ja lovar att ja kommer joina USA o Ryssland så de blir fred på vår planet, not ;)

Thats it for now/PEACE

Mackan o Lady goes Crazzy

Wazzup kära läsare

Mackan o Lady har lite tid över o vi har fått iden att skriva lite bullshit tillsammans. Så vad ska vi skriva om, hmmm de e lite allmänt om de nya 2009. Mackan tror o spår att 2009 kommer bli ett skitbra år, asså allt kommer klicka, jobb, skola o allt annat.

Vi har tänkt skriva lite om stjärntecken o horoskop, nått som Mackan inte fattar så bra, medan Lady har full koll på alla stjärntecken o sånt.. En som är säkert, de är att Mackan är lejon, King of the djungel. Lejonet äter upp alla andra stjärntecken, hahaha

Jag måste få säga, vilken upplevelse, nästan sjunde himlen att få utforska 2009 med Mackan. Tjafset om stavning och förkortningar är najs, Mackan har koder som man får lära sig att tolka. Mackan vägrar dessutom säga vad han har för önskan i 2009, han säger att det inte kommer inträffa om han berättar, så bullshit, som han skulle kalla det… mackan teeeeelll me. You wish, om ja berättar kommer jorden att gå under ;) Ne de va fan skitkull att sammarbeta o de


Fotot togs efter Bijelo Dugme koncerten i oktober....Seriösa Bullshitet

Hur kommer 2009 se ut ur en ekonomisk synvinkel, ingen jävla aning.  Men Mackan hoppas på jobb o att skolan ska gå bra så man utvecklas o samtidigt jobbar vid sidan av pluggandet… Lady hoppas på att studerande ska slippa arbeta sönder sig och att babysimsföräldrarna tar en soft termin, det vill säga inte simmar sönder sig som på höstterminen.

Cash är jävligt nödvändigt, man vill ju vara självständig och inte fråga föräldrarna om cash. Jag, lady, anser dock att om man valt att föda sina barn ska man fan också sponsra dem med lite extra cash, om man har möjlighet det vill säga. Därför behövs ett jobb, men ett bra jobb skulle uppskattas efter utbildningen.(Lady håller tummarna för att Mackan ska få jobb med sin fantastiska utbildning som hon inte riktigt än förstått vad det handlar om) Sen e d bara lägenhet som fattas för dig Mackan och allt bli knas.. och allt blir ett riktigt najs life.


PARTeeJ bullshitet

Va finns det att säga, Paarty 2009, ingen vila bara fest och ha kul med polarna. En sak som måste göras de är att variera på partyorterna. Visst halmstad e ok, men Gbg och Malmö är också bra. Så varför inte testa Helsingborg, Jönköping? Vart vi än går så har vi fett kul ;) Fan, vi LADYS måste få fler besök av det fina folket, som TREY SONGZ som höll oss varm i vintras. Götet och London väntar dessutom, PARTEY like always. Asså koncerter är ett måste, asså de e fan skitkul att åka runt i Sverige och lyssna på jugge musik. De e asmycket folk o alla har skitkul. Speciellt när man har bästa övernattningsstället att krasha på, inte sant Mackan?

 


RSS 2.0