R.I.P M. Jackson

Så wierd att KING OF POP har dött, asså man trodde nästan att den killen var odödlig. Kolla bara vad han gjorde med ansiktet och överlevde, en vanlig människa hade fan dött. Back to reality, asså den killen va sjukt grym dansare, Moonwalk är fukt up sjukt. Asså bara att lyckas göra det är grymt, sen till alla hans grymma hits. Thriller skivan är ju den mest sålda skivan på planeten!!!!
Min favorit, Dirty Diana är bäst, sen har vi Smooth Criminal, Billy Jean, Bad, Beat It och alla låtar med Jackson 5.
Så tråkigt att han dör, man hade lugnt gått på en av hans sista konserterer!!!!
Här kommer några bilder!!!

U21 Tyskland - Finland

Då var det dax för ännu en u21 match, nu mellan deutchland och suomi. Återigen så blev det gratisbiljtetter, ännu en som inte kunde gå i lämnade över 4 biljetter ;) så sweet. Denna gång blev det jag, nedim och edin.
Matchen var faktist s'mre än england finland, men det var roligt att sitta mitt i den tyska hejaklacken hhahaha.
Asså så snabbt det vädret i swe kan skifta, först var de sol o varmt, sen försvann solen o det blev skitkallt....
Aja, matchen slutade 2-0 till tyskland som va lite bättre o lyckades förvalta sina chanser.


U21 England - Finland 2-1

Det var ett tag sen jag bloggade om nått som verkligen hänt i mitt liv ;) Istället för en massa klipp från youtube kommer jag berätta om U21 matchen idag på örjansvall. Black Mamba ringer mig 15 min innan matchen och säger att en kille gett honom 4 biljetter till matchen, ja tar pezzon in till stan. Där möter jag jag Ferida, Tomislav, vi drar direkt till matchen. Asså de va nästan fullsat o fullt med finnar. Vädret var helt ok och detsamma gäller matchen, matchen var jämn men england lyckades vinna. Men finnarna var grymma mot slutet och hade flera chanser att kvittera.
Nu till det roliga, efter Mackan är så grym så fick han ett pris när han gick ut, bästa supporter!!! Jag skrek på finska, engelska och svenska för att motivera båda lagen. Priset jag fick var en medalj, sweeeet ;)
PEACERespect!!!

Kolla in den lilla respektlösa musen. En liten blattemus som inte bryr sig om nått, så pimpish


Excuse me? A perturbed Sheena the leopard looks on as a cheeky mouse nibbles her food at the Santago Rare Leopard Project in Hertfordshire...


...but even a gentle shove does not deter the little creature from getting his fill...


..so the mouse continued to eat the leopard's lunch and show the leopard who was boss

RSS 2.0