På väg till Kåren

Så nu va de dax för ett besök på kåren. Jag har inte varit på kåren på minst 2 år :)
Nu är de sista kåren för terminen så jag hoppas de kommer va fullt me folk.
Om ni inte har nått för er ta en rinda förbi kåren o checka läget.
PEACE

Hahaha!!


Lyckades lösa en gåta idag!

Vilken skön dag asså. Började med sushibuffe med black mamba, snacka om att wasabin va stark. Efter lunch åkte vi till högskolebiblan för att plugga. Vi lyckades inte plugga mycket, vi var sega o pallade inte.
Vi valde att gå ut i solskenet o filosofera. Utanför R byggnaden träffade vi vaktmajstor Micke. Eftersom vi inte hade nått att göra så valde vi att va praoelever hos Micke. Vi gick runt på skolan o observerade vad han gjorde, de va inte så mycket ;)

En riktigt rolig sak inträffade när jag va på bio o kollade på änglar o demoner. Hmmm nu undrar ni vad fan kan hända på bion. De sjuka är att jag efter 10 min av filmen insåg att allt va bekant på nått konstigt sätt. Då insåg jag att jag läst boken, hahaha vilket jävla minne ja har. Den enda anledningen till att jag inte kommer ihåg den är att jag läste båda böckerna i gymnasiet, de va ett tag sen ;)
Jag rekomenderar er att läsa dessa två böcker av Dan Brown. Asså ja tycker inte om att läsa, men dessa va så fucking bra o spännande att jag läste varje dag, sweet.
PEACE

eTT år sedan jag började blogga!

God damn it!
Jag fattar inte att de va ett år sen jag började blogga. Det känns som igår, asså ja kommer fan ihåg allt från hur matija o jake hjälpte mig skapa bloggen i högskolebiblan.
En sak ja inte glömmer är när ja bloggade full hos jake när vi tillsammans med black mamba kollade på eurovision. Haha så fulla vi va, tror ni inte mig kolla in inlägget ;)

Ja hade inget för mig, som vanligt o valde att se vad som dyker upp om man söker på mackansbullsit på google. Det jag ser är ett inlägg på Kenzas blogg, hmmmm ja kommer inte ihåg detta? Sen ser ja papet* på slutet o fattar att de är black mamba, så fucking sweet!!!

Postat av: Mackan

aaa.. ja tar bussen me, ibland.. nej det gör jag inte, kör pezxchoo (peugeot)... kul.. köp en mössa... mössor e nice pap*

2008-09-24 @ 11:18:19
URL: http://mackansbullshit.blogg.se/

Så va fan ska ja göra för att fira detta??? Ja har ingen aning, nån som har en bra ide?
PEACE

Gårdagen!

Jag kan väl börja skriva om fredagen, jag och black mamba drog ut till morfars. De va helt nice, träffade folk o minglade hela kvällen. När vi sedan valde att bege oss hem, märkte vi att det regnade ute o vi cyklade in till stan. Vi tänkte att det skulle sluta regna om ett tag så vi stack till moon. Där träffade vi nåra polare snackade lite o efter 30 min stack vi till mcdonalds. Pallar skriva mer om fredagen, men de va så att de inte slutade renga utan de började regna mer, vi väntade i 40 min men sen sket vi i det o cyklade hem. Asså så blöta vi blev o regnet va så kallt att man fick brainfreeze...damn!!!!

Nu till lördagen, Allt började hemma hos mig, ja black mamba o jakoc drack som idjuter o snackade skit. Denna gång handlade de om spermier och nått med gener och nått med ägg och tvillingar, sån bullshit. Därefter började vi diskutera om hur ett storslavien skulle se ut, hehe fucking revolutionärer fan.

Vi kom in till stan vid 12 tiden, stack till morfars där vi träffade väldigt mycket folk, de va nice. Jag  lyckas  smuggla ut öl från morfars tills ja står i kön utanför gastons då den kvinnliga vakten från morfars hur fucking snabbt som helst snor flaskan o springer in till morfars,  ja skiter i det tills ja kommer på att ja precis köpt coronan o knappt druckit nått. Ja drar till morfars snacker me henne o får tillbaks ölen o dricker upp skiten ;)

Vi var på alla ställen till o me moon, som va helt tomt. Men inne mårtensson va de bäst. Vi såg nån av systrarna graaf. haha ja orkar inte berätta mer men fråga black mamba så får ni ett roligt svar.
PEACE


Ny desgin o annan skit.

Wazzup
Idag hade ja tråkigt o lyckades hitta en blogg som hjälper en designa sin egna blogg. Ja mixtrade o trixade i hela 3 timmar. Fan va jobbigt de va, men resultatet blev ganska lyckat.
Skriv gärna va ni tycker om designen, finns de nått som är störaden eller bra?
Nu ska ja käka innna ja drar iväg till morfars / PEACE

Deep shit

Asså de va ett tag sen jag skrev ett inlägg, har inte orkat utan bara lagt ut några grymma klipp på nästan vad som helst.
Men nu blir det lite djupa tankar från Mackan. Asså jag kan inte fatta att ALLT o då menar jag ALLT kretsar runt TID. Asså dagen börjar med att man väcks av alarmet på mobilen, man har tydligen något att göra en viss tid och måste göra sig iordning. Resten av dagen har man antingen roligt, tråkigt, pluggar eller jobbar. När man pluggar,jobbar och har tråkigt så sitter man fastspikad vid klockan o väntar på att dagen ska ta slut.
Men o andra sidan när man har jävligt roligt så skiter man i tiden, asså även om man skulle ha en klocka fastspikad på näsan så skulle man inte märka den. Tänk bara hur de va när man va yngre, typ 12 säger vi. Asså ja kommer fan ihåg hur ja o några polare nång gång under vintern va ute från typ 16 och hade vårt lilla snöbollskrig på Trasten. Asså vi glömde bort tiden helt, helt plötsligt ser vi våra föräldrar parkera bilen o kommmer ut i festkläder. De hade varit på fest o klockan va 3 på morgonen, damn va vi fick skit för det. hahaha
Så lyssna på farbror Mackan o njut av tiden, ha roligt o låt tiden rinna iväg. Sitt inte hemma o kolla på tv eller nått annat, ut o njut av vädret, träna o festa skiten ur dig, det får tiden att rinna iväg ;)

RSS 2.0