Gårdagen!

Jag kan väl börja skriva om fredagen, jag och black mamba drog ut till morfars. De va helt nice, träffade folk o minglade hela kvällen. När vi sedan valde att bege oss hem, märkte vi att det regnade ute o vi cyklade in till stan. Vi tänkte att det skulle sluta regna om ett tag så vi stack till moon. Där träffade vi nåra polare snackade lite o efter 30 min stack vi till mcdonalds. Pallar skriva mer om fredagen, men de va så att de inte slutade renga utan de började regna mer, vi väntade i 40 min men sen sket vi i det o cyklade hem. Asså så blöta vi blev o regnet va så kallt att man fick brainfreeze...damn!!!!

Nu till lördagen, Allt började hemma hos mig, ja black mamba o jakoc drack som idjuter o snackade skit. Denna gång handlade de om spermier och nått med gener och nått med ägg och tvillingar, sån bullshit. Därefter började vi diskutera om hur ett storslavien skulle se ut, hehe fucking revolutionärer fan.

Vi kom in till stan vid 12 tiden, stack till morfars där vi träffade väldigt mycket folk, de va nice. Jag  lyckas  smuggla ut öl från morfars tills ja står i kön utanför gastons då den kvinnliga vakten från morfars hur fucking snabbt som helst snor flaskan o springer in till morfars,  ja skiter i det tills ja kommer på att ja precis köpt coronan o knappt druckit nått. Ja drar till morfars snacker me henne o får tillbaks ölen o dricker upp skiten ;)

Vi var på alla ställen till o me moon, som va helt tomt. Men inne mårtensson va de bäst. Vi såg nån av systrarna graaf. haha ja orkar inte berätta mer men fråga black mamba så får ni ett roligt svar.
PEACE


Kommentarer
Postat av: Anonym

Black mamba..skulle inte han skriva gäst inlägg lite då o då? =D

2009-05-15 @ 13:31:59
Postat av: Mackan

Jo de va tänkt så okänd person ;)

Men de kommer snart,när vi båda har tid över...

2009-05-15 @ 21:58:29
URL: http://mackansbullshit.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0